Personal training

Ben je vermoeid, heb je weinig energie, ben je niet blij met wat je ziet in de spiegel, futloos misschien wel? Waar is die energieke persoon gebleven die je ‘vroeger’ was: fit, vitaal en vrolijk.. Daar kan FIT ELITE je mee helpen.

werkwijze

In een persoonlijk gesprek nemen we, onder het genot van een kop koffie of thee, samen door wat je struggles en doelstellingen zijn. Aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk plan van aanpak op voor een eerste termijn van 12 weken.

In die termijn helpen we je stap voor stap met het programma. Je zal een verandering waarnemen tijdens deze periode: vermoeidheid maakt plaats voor energie, je lichaam en ook je geest zullen merkbaar veranderen.

Laat je gegevens achter zodat we binnen 24 uur contact met je op kunnen nemen voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen.

VOEDINGSADVIES

Ben je niet blij met jouw huidige gewicht? Voel je je energieloos? Wil jij gewicht verliezen of misschien wel aankomen op een verantwoorde manier maar weet je niet waar je moet beginnen?

 

We helpen je graag. Samen analyseren we jouw huidige eetpatroon en leefstijl. Vervolgens werken we samen aan een blijvend gezond leef- en eetpatroon.

 

Heb je een gezond gewicht, maar wil je de juiste keuzes maken op het gebied van voeding? Wil je je lichaam niet vullen maar voeden? We helpen graag met het creëren van een gezonde leefstijl.

DUO TRAININGEN

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.”  Samen kan in dit geval zijn: een sportmaatje, je partner, een vriend of vriendin, de buurman of buurvrouw.

 

Op deze manier doen we een gezamenlijke intake, stellen we jullie doelen vast en maken een plan van aanpak. Vervolgens gaan jullie samen op een prettige manier aan de slag om tot een fit en vitaal succes te komen. De Personal trainer zal jullie hierin stap voor stap begeleiden.

 

Meer weten? Laat hier je gegevens achter zodat we binnen 24 uur contact met je op kunnen nemen voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen.

ONLINE COACHING

Ben je vermoeid, heb je weinig energie, niet blij met wat je ziet in de spiegel, futloos misschien wel? Waar is die energieke persoon gebleven die je ‘vroeger’ was, fit, vitaal en vrolijk.. Daar kunnen wij je mee helpen.

In een persoonlijk online gesprek nemen we samen door wat je struggles en doelstellingen zijn. Aan de hand daarvan in combinatie met het uitgebreide intakeformulier stellen we een persoonlijk plan van aanpak op voor een eerste termijn van 12 weken.

 

In die termijn helpen we je stap voor stap met het programma. Je zal een verandering waarnemen tijdens deze periode: vermoeidheid maakt plaats voor energie, je lichaam en je geest zullen merkbaar veranderen.

 

*Om gebruik te kunnen maken van een Online Coachings traject dien je minimaal 2x per week thuis te kunnen trainen of een abonnement te hebben van een sportschool.

 

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter zodat we binnen 24 uur contact met je op kunnen nemen voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen.

Marco rijsenbrij

Trainer/coach en tevens founder van FIT ELITE.

Zijn missie is om vanuit zijn passie voor sport en gezondheid mensen te helpen om zowel fysiek als mentaal fit te worden en blijven. Marco is door zijn vakopleidingen gecertificeerd Personal Trainer en kickbokstrainer evenals voedingscoach.

Marco heeft zelf al meer dan 30 jaar sportervaring in oa kickboksen, kracht- en conditie training.

Marco gebruikt zijn unieke methode om bij mensen stap voor stap de juiste mindset te creëren om tot blijvende gedragsverandering te komen. Uit de comfortzone naar een nieuwe gezonde en fitte levensfase.

Robin rijsenbrij

Trainer/coach

 

Robin kickbokst al vanaf zijn 8e levensjaar dus mag zich zeker gepokt en gemazeld noemen op dit gebied.

 

De eerste vakopleidingen omtrent fitness en voeding zijn ook al behaald dus we kunnen wel stellen dat zijn leven grotendeels bestaat uit sport en alles wat daarmee samenhangt.

 

Robin verzorgt al 3 jaar (kick)boks lessen en sinds een jaar ook Personal Trainingen bij FIT ELITE.

Ilse Kamerman

Trainer/ coach

 

Deze enthousiaste dame is naast de vele jaren praktische vechtsport- en krachttraining ervaring inmiddels ook in het bezit van haar diploma als Leefstijlcoach.

 

Hierdoor heeft zij diepgaande kennis over gezondheid & bewegen, stress- en slaapmanagement evenals gedragsverandering. Tevens mag zij zich ook voedingsdeskundige noemen.

 

Kortom Ilse is een echte allrounder die oa de lessen Ladies (kick)boksen en kracht circuit trainingen geeft bij FIT ELITE. Tevens verzorgt zij ook Personal Trainingen voor de dames.

Chat openen
Hulp nodig?
Hey daar! Klaar om je fitnessdoelen te verpletteren? Ontdek onze dynamische groepslessen en bereik je beste zelf vandaag nog! 💪 #FitElite